Şi prima bilă neagră merge laaaaaa…

by IonutZ

Dan Voiculescu! Nu numai că domnu’ mogul a primit un minunat verdict definitiv şi irevocabil din partea ÎCCJ, în care se spune negru pe alb că a colaborat cu Securitatea, dar, pe deasupra,  Felix-Dan-Mircea susţine sus şi tare pe blogul său că el a trimis o singură notă informativă şi aia cât se poate de inocentă:

“Curtea de Apel, in 2010, si Înalta Curte astazi au respins practic toate acuzaţiile formulate la adresa mea, mai puţin faptul că i-am comunicat directorului întreprinderii de comerţ exterior unde eram angajat, că un cetăţean strain mă presa să fug din tara. Este tot ce a mai ramas din uriasul balon propagandistic al “colaborarii”.”

SURSA: danvoiculescu.net

Însă, potrivit hotnews.ro, care citează decizia Înaltei Curţi, DV nu este mieluşelul în care pozează pe blogul personal:

“Potrivit CNSAS, Voiculescu (senator, vicepresedinte al Senatului) a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, in februarie 1970, primind numele conspirativ “Mircea”. Acesta “a relatat verbal despre contactele si schimburile de pachete intre sportivi romani si cei straini, cu prilejul campionatelor de box din 1969, despre schimburile de valuta” si apoi, in Republica Socialista Cehoslovaca, unde a insotit ca translator echipele romanesti de hochei pe gheata. De asemenea, in 1973 a fost recrutat in reteaua Directia a III-a unde i s-a dat numele de cod “Felix” si timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate in strainatate si cetateni straini cu care a avut contact. ”

Aşa că, domnule Voiculescu, cu tot respectul pe care vi-l port pentru ceea ce faceţi cu fundaţiile, permiteţi-mi să vă înmânez trofeul:

thumb down

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: