Curaj

by IonutZ

Bila albă de astăzi va trebui împărţită în mai multe feliuţe, pentru că o ofer tuturor trimişilor speciali care au avut curajul să meargă în Japonia.

Îi respectam deja foarte mult pe cei care aveau curajul să meargă să relateze din zone de conflict, precum Irak, Afghanistan sau, mai nou, Egipt şi Libia. Însă parcă deja astfel de reportaje “de război” sunt mult mai comune, dată fiind frecvenţa lor. Imaginaţi-vă că în astfel de zone există un singur pericol: să fii omorât de oameni (bine, sau după caz, violat, torturat, bătut :D). În Japonia, pe de altă parte, există pericolul iminent, conform specialiştilor, al unui nou cutremur, apoi iscarea unui tsunami şi, pe deasupra, pericolul nuclear.

Pentru pericolul la care se expun Carmen Avram, Cosmin Stan, Vlad Ilina şi toţi ceilalţi jurnalişti străini, jos pălăria!

 

 

Advertisements

4 Comments to “Curaj”

  1. Propun sa-i dai o bila neagra lui Copos, chiar daca intamplarea la care ma refer s-a intamplat acum vreo saptamana. A facut si el un gest frumos de 8 martie, si-a invitat angajatele in oras de ziua lor, le-a zis sa comande ce vor, sa se simta bine, iar la sfarsit, ghici ce? Le-a pus sa-si plateasca nota! Urat, dom’le Copos, foarte urat. Asa ceva nu se face. Ionut, da-i cu bila! :))

    • Acum o săptămână nu mă născusem :), dar apreciez interesul :P. Mai aştept propuneri.

      P.S.: Mergem la Carul cu bere? Dar plăteşti tu consumaţia :)))))

  2. Nu, nu..de data asta mergem in alta parte, ca sa diversific meniul de recenzii. Iar de platit, eu zic sa-l rugam pe domnul Coman. Ca la salariu de 80 de milioane, isi permite.

  3. De unde stii faza, Sorina? Nu ca i-as lua apararea lui Cops, dar credeam ca becali e cel mai prost din tara. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: