Pederastul, minciuna şi tabloidele

by IonutZ

Cătălin Botezatu nu a studiat la Istituto Europeo di Design, la secţia de modă, aşa cum susţine pe site-ul personal. Poc, prima bilă neagră pe seara asta.

Minciunica a fost dată în vileag în Caţavencu de miercuri. Reporterul a sunat la vestita academie şi a întrebat de un fost elev cu numele de Cătălin Botezatu. Tanti de la celălalt capăt al firului i-a spus  că nu există niciun C. B. în arhivele lor. În sfârşit, o altă minciună a unui personaj dubios din lumea mondenă românească.

Însă aici intervine partea frumoasă. La patru zile de la apariţia ediţiei de print a Academiei Caţavencu în care a apărut articolul despre Bote, au preluat şi două dintre tabloidele mioritice ştirea.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/academia-catavencu-botezatu-minte-cand-spune-ca-a-studiat-moda-la-milano-327105.html

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Catalin-Botezatu-ucenicul-Gianni-Versace-minciuna-moda-italia-milano-institut_0_1142285819.html

Imediat mi-am dat seama de ce le-a luat patru zile până să dea şi ei informaţia. Pentru că pe ediţia online a revistei Caţavencu, articolul a fost postat abia sâmbătă, iar sursa tabloidelor a fost, bineînţeles, ediţia online şi nu cea print!

Concluzii:

1. Redactorii Click şi Libertatea nu citesc Caţavencu. (WOW, cum, aceste somităţi jurnalistice nu citesc Caţavencu?!)

2. Munca lor se rezumă la lustruit scaunul cu fundul şi zburdat din site în site până mai găsesc câte o mondenitate de publicat.

Apreciez, totuşi, efortul celor de la Libertatea de a-i cere un punct de vedere lui Botezatu. Măcar atât să fi făcut şi ei din proprie iniţiativă.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: