Să plouă cu bile negre!

by IonutZ

Unul dintre marile dezavantaje ale dezvăluirilor Wikileaks este că, atunci când apar, apar toate deodată. Deşi majoritatea sunt bombe de presă, nimeni nu e în stare să se focuseze pe niciunul din ele. Nu fac excepţie, însă voi încerca să le selectez doar pe cele în care sursa citată sau personajul implicat dau dovadă de o nesimţire crasă.

Şi aş începe cu Bogdan Chirieac. Acum aproximativ o săptămână, când revista Kamikaze a dat primele informaţii marca Wikileaks, ca teaser, acest personaj stătea bine-mersi  în studioul lui Gâdea, în timp ce se discuta despre aşa-zisa problemă a preşedintelui cu alcoolul. Bineînţeles, nu a suflat o vorbuliţă cum că el ar fi cel care a vorbit la ambasadă despre Băsescu alcoolistul. Acum, când telegrama înspre Washington a fost făcută publică şi toată lumea a aflat că Bogdan Chirieac este cel implicat în acea poveste, “ciripitorul” a declarat tot la Antena 3 că el, personal, nu l-a văzut pe Băsescu bând alcool.

Continuăm cu Băsescu. Acest securist sinistru ar fi ameninţat cu scoaterea la lumină a unor dosare ale lui Năstase, atunci când mai mulţi PSD-işti s-au plânsă că dosarul colegului lor este unul politic. Mă deranjează că doar a ameninţat şi nu a trecut şi la fapte. Măsură tipică lui, de a ţine personajele deranjante sub spectrul fricii de DNA / Parchet / lege în general.

Tot securistul i-ar fi spus directorului FBI că şi-ar dori o prezenţă a FBI în România la fel de activă ca cea a CIA.  Cum ar spune tabloidele: Băsescule, ce-ţi mai plac serviciile secrete! Mai ales când sunt ale celor cărora le pupi tălpile ca să ai trecere în faţa lor…

Ultimul pe lista mea – Geoană. Pentru că este dezamăgitor de prost. Nici nu mai comentez mai departe, vă las pe voi să căutaţi în presă cum, printre altele,  neghiobul se recomandă în faţa americanilor ca fiind cel mai important om din România.

SURSE: gandul.info, hotnews.ro, antena3.ro, Antena 3

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: