Ne-am luat figuri

by IonutZ

Nu-mi plac papparazzi şi nici jurnaliştii agresivi pe nedrept. Dacă eşti la o conferinţă de presă şi îi pui intervievatului întrebări agasante, fără nicio acoperire, doar de dragul de a-l scoate din pepeni, atunci pentru mine nu eşti decât o altă Dana Grecu care a uitat să îşi ia raţia de Diazepam. Asta nu înseamnă că trebuie să fii mieluşel în faţa celui care susţine conferinţa, mai ales dacă e vorba de un fotbalist ghiolban.

Un jurnalist a avut o dispută cu fosta vedetă a Barcelonei, Samuel Eto’o, la conferinţa de presă de după meciul naţionalei sale, Camerun, care a pierdut în faţa Senegalului, cu 0 la 1. Echipa lor este într-o postură delicată – în cazul în care vor mai pierde un meci în calificări, pierd posibilitatea de a participa la Cupa Africii de anul viitor.

Aşa că reporterul i-a pus o întrebare lui Eto’o de genul “aţi fost îndeajuns de motivaţi pe teren?”. Fotbalistul a izbucnit: “Ma intreb daca dumneavoastra sunteti intr-adevar camerunez si daca ati vazut acelasi meci ca noi. Va spun pe cuvant ca voi vorbi cu seful dumneavoastra, deoarece dumneavoastra nu meritati sa lucrati la acel post minunat de televiziune”

Cel puţin Eto’o s-a rezumat la ameninţări. Dacă era Mutu, l-ar fi luat la bătaie :D!

SURSA: hotnews.ro

P.S.: Am o întrebare: în fotbalul românesc s-a auzit de un astfel de scandal, în care un fotbalist să ameninţe un reporter că îl lasă fără loc de muncă?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: