Carmen Brumă topless…?

by adriana

E un fapt mai mult decât cunoscut că tabloidele fac din țânțar armăsar și inventează situații doar ca să hrănească pofta de circ și mahala ale românului. Bila neagră merge la Cancan, un tabloid de bulevard, care și-a dovedit încă o dată (dacă mai era nevoie) profesionalismul.

Umblă prin presă o poză în care se presupune că ar fi Carmen Brumă topless. Evident, de aici a pornit un întreg traseu de discuții, critici și comentarii la adresa ei și a lui Mircea Badea, fiind foarte bine cunoscut că Badea nu este de acord ca iubita lui să pozeze nud. Într-adevăr, în poză pare a fi jurnalista, dar nu aici este buba. Cancan-ul a dat un titlu articolului care certifica faptul că ar fi ea, neavând nici o dovadă, nici o replică, nimic: “Uite cum arată Carmen Brumă topless! Îţi place?”. Doar presupuneri. Și asta în ciuda declarației făcute de Carmen pe blog-ul lui Mircea Badea: “Fals”.

Și ca dovadă că mai există și tabloide cu un minim bun-simț, Libertatea a dat aceeași poză, dar a dat un titlu interogativ, care nu dă un verdict clar: “Carmen Brumă, tu eşti în sânii goi?”

Iată și controversata poză:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: