Şi unii creştini sunt extremişti

by IonutZ

 

Bila neagră de astăzi traversează oceanul înot şi ajunge la doi americani care s-au hotărât să îşi pună în cap lumea musulmană şi cea creştină deopotrivă. Din cauza unuia au murit oameni şi o să mai moară, din cauza celuilalt vor muri, cu siguranţă, dacă acţiunile lui nu vor fi oprite de cineva.

Primul e pastorul Terry Jones, care a ars în timpul unei procesiuni anti-islamiste un exemplar al Coranului. În urma gestului său, lumea arabă a vuit. În protestele din Afganistan au murit oameni (inclusiv un român, care a fost decapitat) şi până când nu va fi pedepsit, arabii au promis şi alte acţiuni de felul ăsta.

Însă nu numai că pastorul nu va fi pedepsit, dar mai are o nebunie în cap. Că doar trăieşte într-o ţară liberă, ce naţia mă-sii! Conform Hotnews, care a citat Daily Telegraph, acest scelerat are în gând să facă un proces, în care să fie judecat – ţineţi-vă bine – profetul Mahomed! La cât de nebun a arătat că e, nu m-ar mira să îl judece şi să îl condamne la moarte pe Mahomed. Şi pe modelul Csibi Barna, să îi facă o păpuşă căreia să îi dea foc sau să o spânzure. Să vezi atunci artificii în Orientul Mijlociu!

Al doilea american cu apucături de KKK este un judecător din Detroit care a aprobat o campanie publicitară anti-islamistă pe autobuze. E vorba de un banner care îi îndeamnă pe musulmani să renunţe la religia lor. Textul afişului este: “O fatwa emisa pe capul tau? Abandonezi Islamul?… Ai intrebari? Avem raspunsuri!” (fatwa fiind un fel de lege a islamiştilor. Cum dăm noi OUG-uri, ei dau fatwa :D)

Cam aşa stă treaba cu americanii ăştia care cred că extremismul se combate cu extremism. Le-aş aprecia munca, într-o singură situaţie. Să nu mai ia decizii d-astea din Florida / Michigan. Să le ia în timp ce sunt într-o misiune ONU, ca aceea atacată de afgani, vineri.

SURSA: hotnews.ro

 

Advertisements

2 Comments to “Şi unii creştini sunt extremişti”

  1. Sunt de acord cu voi, dar deh asta este atitudinea americanilor care cred că toată lumea este a lor, o dețin și pot să facă ce vor. Asa s-a întîmplat și cu acel soldat american care l-a ucis pe Teo Peter! Ce s-a intamplat cu el??? Absolut nimic!! Asa o sa fie si cu acest pastor care in urma gestului inconstient a ucis atatia oameni nevinovati. Ar trebui sa fie pedepsit si poate era, daca avea si alta nationalitate! Cred ca daca era roman ar fi fost exilat in Afganistan! Sa se ocupe aia de el!!

  2. Mda, mi-ai adus aminte de militarul ăla… cu cât cinism l-au scos basma curată…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: