Custodia? Un moft.

by IonutZ

Din ciclul: hai să ne batem joc de copii, că ei oricum nu au nici o putere, Irina, fetiţa Columbenilor a fost pasată azi de Tribunalul Bucureşti mamei. După ce a stat o lună de zile cu bătrânul pitic, fetiţa de 4 ani e dată din nou peste cap, de un judecător iresponsabil. Oare ce înţelege copilul ăla din situaţia prin care trece? După ce că e obligată să crească doar cu un singur părinte, din cauza unei piţipoance necoapte îndeajuns pentru a fi mamă şi a unui tată iresponsabil, vine şi această decizie “definitivă şi irevocabilă” ca fata să se mute cu Monica.

Oricum, circul ăsta nu se va termina aici, pentru că decizia e valabilă doar până când se finalizează procesul de divorţ. După aia alt proces de custodie în care Irina e doar o armă a celor doi soţi, pentru a-şi face rău unul celuilalt, altă distracţie pentru tabloide, altă nebunie pentru micuţă.

Şi de aici vine întrebarea: e mai bine să te naşti într-un sat, undeva la munte, să creşti cu oile, dar să ai o familie alături sau e mai bine să te naşti în puf, cu preţul unei copilării furate?

SURSA: click.ro

Advertisements

2 Comments to “Custodia? Un moft.”

  1. ficare ar alege sa se nasca si in puf, sa aiba si parintii alaturi + o copilarie fericita! dupa parerea mea, Irina e tratata ca un obiect…dar ce alta solutie ar fi? sa ramana unde? nici unul dintre parinti nu-si merita acest statut….

  2. se presupune ca exista autoritati care ar trebui sa stie mai bine cum sa tina situatia sub control. cazul trebuie analizat bine de tot, nu superficial, cum s-a si intamplat. atunci cand decizi la cine sa ramana copilul, trebuie sa te gandesti bine si pentru un termen destul de lung, sa cantaresti hotararea luata , nu sa pasezi fetita de la unul la altul, ca o minge.
    si nu ai de unde sa stii cum se comporta fiecare dintre ei in intimitate. tot ce stim noi este ce se vede la televizor, imagini care pot fi superficiale si care prind doar un anumit moment din viata lor. nu trebuie sa fim creduli si sa luam de bun tot ce apare la televizor, mai ales in scandalurile astea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: