Mulţumiri

by IonutZ

Nu ştiu cui ar trebui să adresez mulţumirile. Poate lui Belu şi Bitang. Poate gimnaştilor care ne-au aşezat drapelul pe podium, la Campionatul European de gimnastică. Cert e că ori talentul sportivilor, ori perseverenţa şi managementul bun al celor din staff au ţinut sus ştacheta la una dintre puţinele discipline care ne mai face să ne simţim mândri că suntem români.

Cu trei medalii de aur, două de argint şi una de bronz, România s–a clasat a doua, după Rusia, la CE din Berlin.Astfel, gimnastica, alături (poate) de box şi handbal ne mai spală ruşinea pe care suntem nevoiţi s-o îndurăm din pricina unora ca ei: ăsta, ăsta sau ăsta.

 

P.S.: Apreciez producătorii jurnalelor TV din prime-time care şi-au călcat pe inimă şi au dat o astfel de ştire în primele 10 minute, în detrimentul crimelor, sinuciderilor şi a măscăricilor din showbiz.

Advertisements

2 Comments to “Mulţumiri”

  1. Se vede că s-au întors Bellu şi Bitang la lot. Cât despre handbal şi box… Avem şi noi o echipă bună şi facem tot posibilul să o distrugem. Iar la box (la amatori – categoria care participă la campionate mondiale şi olimpiade) doar fetele ţin steagul sus. Băieţii nu prea există.

  2. Când am zis de box nu mâ gândeam doar la cei care merg la olimpiade. Avem Bute, avem Doroftei…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: