Catacombe :)

by IonutZ

Domnule Oprescu şi domnilor consilieri locali,

Astăzi, ca un adevărat lobbyist  şi blogger care influenţează deciziile politico-administrative (sic!), vă înmânez trofeul “Bila albă”, în speranţa că proiectul pe care îl aveţi deocamdată pe hârtie sau eventual la stadiul de machetă, se va transforma în realitate.

Conform proiectului Primăriei Generale, sub Piaţa Romană ar trebui să fie construit un pasaj pietonal subteran, care va fi deschis peste doi ani. Într-adevăr, este o iniţiativă salutară, pentru că traficul în zona Romană este groaznic din cauza intersecţiei care absoarbe traficul rutier de pe cinci artere.

În momentul deschiderii pasajului, pietonii nu vor mai putea circula pe la suprafaţă, pentru că vor fi desfiinţate zebrele. Însă întregul puhoi de oameni va fi preluat de cele 12 guri de acces ale pasajului. Iar odată ce traficul pietonal va fi redirecţionat în subteran, fluidizarea traficului auto va permite creşterea numărului de maşini care va trece prin zonă cu 30, 40 la sută.

Bineînţeles, totul ţine de bugetul Primăriei. Dacă vor fi bani, proiectul va prinde formă chiar de anul ăsta.

SURSA ştirii: a1.ro

Advertisements

2 Comments to “Catacombe :)”

  1. aştept cu nerăbdare ziua, domnule cap-de-sfeclă-furajeră :D, când sub piaţa romană se va constui un pasaj suprateran.

    Jules. cu z.

    ps: poţi să şi ştergi comentariul dacă vrei. dar ai o bilă neagră. pe lângă cele două albastre. acum, sigur ai să ştergi comentariul.

  2. Mea culpa. Dar aşa las, să ştie lumea că sunt analfabet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: