Fenomenul Robotzi

by IonutZ

Cred că 90 la sută dintre cei care navighează de net, au auzit, cel puţin tangenţial, de serialul de desene animate făcut de cei de la Creative Monkeyz.

Serialul a devenit în scurtă vreme viral şi bineînţeles că n-a durat mult ca echipa care le-a dat viaţă lui Mo şi FOCA să intre în atenţia presei. Gândul, de exemplu, a publicat un ditamai articolul despre ei. Sunt sute de bloguri care au abordat subiectul. Unii chiar le-au luat interviu celor din echipa Creative Monkeyz. Şi notorietatea lor i-a făcut pe cei de la Adobe să îi cheme la Bucureşti, pentru a vorbi, într-o conferinţă, despre serial.

Episoadele noi apar, de obicei, în fiecare joi seară. Iar numărul mare de fani ai roboţilor blochează, sistematic, server-ul pe care este găzduit site-ul Creative Monkeyz. Nu mai zic de miile de comentarii pe care le strânge fiecare episod.

Robotzi este cu certitudine unul dintre cele mai de succes produse româneşti ale ultimelor luni şi nu m-ar mira să le văd, în curând, difuzate pe TV.

Aici noul episod

Advertisements

One Comment to “Fenomenul Robotzi”

  1. Am văzut și eu filmulețele!! Îmi plac la nebunie și sper să fie difuzate și pe Tv. Sunt foarte tari, interesante și foarte creative!!! Felicitări echipei care le realizează!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: