Un fleac: i-a lăsat cu un om în minus!

by IonutZ

În timp ce Dan Voiculescu se laudă că la următoarele alegeri, anumiţi parlamentari PD-L vor rămâne fără scaunul care le ţine fundul cald în plen, deocamdată procesul este tocmai invers. USL a mai pierdut un senator, în persoana lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul a anunţat că nu mai rămâne în PSD, din cauza unor diferenţe de viziune cu persoane aflate la conducerea partidului.

În ciuda vârstei înaintate şi a smintelii de care îl bănuiesc unii, maestrul şi-a păstrat coloana vertebrală şi a părăsit crucişătorul Opoziţiei, în momentul în care a simţit că este călcat pe coadă. Astfel, i-a lăsat pe usl-işti cu buza umflată, în cruciada lor (de acum, ridicolă)  împotriva regimului portocaliu.

Ăsta e doar unul din motivele pentru care Nicolaescu îşi merită bila albă. În al doilea rând, sper că plecarea lui va fi un duş rece pentru Ponta şi Antonescu, care trebuie să se trezească şi să îşi canalizeze energiile pentru a coagula o formaţiune politică capabilă să preia frâiele ţării, mai degrabă decât să latre – ei înşişi sau presarii subordonaţi- împotriva unui Băsescu aparent intangibil. .

Advertisements

One Comment to “Un fleac: i-a lăsat cu un om în minus!”

  1. vezi ca nea sergiu e al naibii de lucid, l-am vazut la o emisiune saptamana trecuta cand a facut 81 de ani si e mai ancorat in lumea reala decat multi dintre noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: