Ţara medicilor cu frică de Dumnezeu

by IonutZ

Medicii din Iaşi şi Neamţ şi-au adus aminte că avortul e păcat taman în Săptămâna Mare. În celelalte 51 de săptămâni din an, vacuum-ul, chiuretajul sau avortul medicamentos sunt doar prilej de şpagă! Însă acum, e Săptămâna Patimilor, dom’le, iar ochiul Domnului devine mai vigilent ]mpotriva potenţialilor păcătoşi din spitale.

Aşa că medicii au scuipat în sân cu gândul că Ucigă-l Toaca i-ar putea îndemna la crimă intrauterină şi au hotărât că la ei în spital (SJU Neamţ şi spitalele ieşene, cf. hotnews) nu se mai iau vieţi!

Singura diferenţă între medicii care au adoptat măsura asta şi babele pioase de la ţară (pentru care oricum Paştele şi Crăciunul sunt cam aceeaşi chestie) este că medicii au hotărât, totuşi, să facă avorturi în cazurile în care sarcina pune în pericol viaţa gravidei.

În rest, nu contează dacă nu ai un sfanţ să-ţi creşti plodul sau că eşti o boboacă de anul I şi ăla te-a minţit că nu şi-a dat drumul în tine. Dacă ai ajuns cu burta la gură, fugi repede într-un judeţ învecinat, că poate medicii de-acolo înţeleg altceva prin “frică de Dumnezeu”…

SURSA ştirii: hotnews.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: