Columbeanu, ia exemplu!

by adriana

Monica Columbeanu a dus-o pe Irina să își vadă tatăl. Sfătuită sau nu de armata de avocați care o apără, este de notat atitudinea așa-zisei dive.

Pe parcursul întregului scandal legat de divorț și de custodia fetiței, Monica nu a comentat, nu a acuzat, nu a negat, nu a confirmat, nu a înjurat, nu și-a dat în petec.

Nu pot spune același lucru despre Irinel Columbeanu, cel care se presupune că ar fi partea mai cizelată, mai civilizată, mai discretă a fostului cuplu monden, cel care dădea vina pe fosta soție pentru expunerea lor mediatică, motivând că Monica nu poate trăi fără lumina reflectoarelor. Oare? E mai mult decât clar că amândoi au vrut să fie circari, dar se pare că acum el este singurul clovn care mai performează. Spune că luptă pentru fetiță, că Monica nu merită să fie mamă, că diva are un trecut mai mult decât dubios și că Irinei îi este mult mai bine alături de el.

Nu comentez mai mult pentru că nu am fost în casa celor doi ca să pot să îmi dau seama, dar pot să spun atât: în acest moment, se vede clar cine vrea binele copilului și cine vrea binele propriului orgoliu. Nu am simpatii pentru nici una din părțile implicate, dar analizând comportamentele celor doi, văd că Monica înțelege că Irina are nevoie și de tatăl ei și că Irinel e atât de limitat încât nu pricepe că un copil care nu poate să își vadă mama, oricum ar fi ea, este pe jumătate gol.

Dl Irinel, de ce sunteți pervers și de abia acum vă arătați indignat de trecutul Monicăi? De ce ați mai făcut un copil cu o asemenea femeie, pe care o disprețuiți atât de mult acum?

Advertisements

4 Comments to “Columbeanu, ia exemplu!”

  1. Sunt intru totul de acord cu ce spui la final,si anume ca daca tot crede acum asta despre ea,de ce s-a mai casatorit cu ea si a facut un copil cu ea,dar nu sunt de acord cu titlul,pentru ca exista o mare posibilitate ca ce face ea sa fie un siretlic feminin,adica sa se dea drept civilizata doar pentru “ochii lumii”.

  2. pai si el putea sa faca asta, dar nu a facut-o :)) nu a putut trece peste orgoliul lui masculin de a da in vileag informatii “compromitatoare” despre Monica, stiute deja de lumea intreaga :))

  3. Trebuia sa nu adaug la cuvantul “siretlic” si acel “feminin”, ma asteptam sa te legi de el;nu, nu vreau sa para o nota de misoginism, nu conteaza aici faptul ca e femeie, ci ca cel putin mie imi lasa impresia toata chestia asta ca este facuta de fatada ca sa aibe lumea ce citi in ziarele gratuite de la metrou, dimineata, in drum spre munca/scoala/etcetera.desigur, fiecare are un creier si judeca in felul sau aceasta “isprava” ca sa zic asa

  4. Ce oameni handicapați!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: