Ciutacu, asistat social

by IonutZ

Revista Kamikaze a scos la iveală că Victor Ciutacu stă într-o locuinţă socială, oferită acum 11 ani de PMB.

Din câte s-ar părea, după explicaţiile pe care le dă Ciutacu pe blog-ul lui şi după reacţia presarilor, faptul că stă într-o locuinţă socială nu este ilegal.  În momentul când şi-a depus dosarul

îndeplinea toate condiţiile pentru a primi o astfel de locuinţă, iar când a depăşit plafonul de venit care îl încadra la categoria “asistat social”, Primăria nu i-a dat o locuinţă echivalentă. Aşa că, singura măsură care s-a luat a fost să i se ceară chiria maximă stabilită de lege, adică 120 de lei!!!

Aşadar, Ciutacu nu a ieşit din litera legii.  Dar – vai! – pentru un redactor-şef la un cotidian central, care mai are şi emisiune la TV şi cine ştie ce alte surse de venit, nici nu se mai pune problema dacă e legal sau nu ce face, e vorba de moralitate!

Post-ul de pe blog-ul său, în care se apără, începe zeflemitor: “[…]Un cetăţean român care a luat casa de la gura handicapaţilor, ologilor şi martirilor. ” Îmi pare rău, domnule Ciutacu, dar chiar asta faceţi! Cu siguranţă sunt alte sute de oameni care au nevoie de apartamentul ăla.

SURSA foto: ziaremondene.ro

Advertisements

2 Comments to “Ciutacu, asistat social”

  1. Mai bine beau otet ma jur decat sa ascult ziaristi cum ii ling pe astia in cur o parte din presa preseaza doar kakat 😉

  2. poti sa fii un pic mai explicit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: