Matrix made in Romania

by adriana

  Marea Britanie a fost răscolită de talentul unui român. Iar de data asta nu mai e vorba de hoții, țigani sau criminali, ci de Razy Gogonea, un tânăr de 28 de ani, șomer, care locuiește în Manchester împreună cu logodnica sa englezoaică. El a uimit lumea întreagă cu numărul de breakdance și body popping din cadrul preselecțiilor de la Britain’s Got Talent, unde a imitat perfect scenele pe care Keanu Reeves le-a interpretat in Matrix. Diferența este că Razy nu a avut la dispoziție nici un trucaj, nici o postproducție, totul a fost natural. Atât juriul, cât și publicul prezent în sală au fost surprinși de talentul și mișcările lui, însă, după difuzarea emisiunii și postarea reprezentației pe youtube, au apărut și reacțiile negative ale britanicilor.

Razy a fost acceptat în semifinale, fiind o amenințare pentru ceilalți colegi englezi și un motiv de scandal pentru populația britanică. “De ce se mai numește concursul “Britain”s got talent” dacă pot participa și oameni care nu sunt englezi?”, “Când s-a transformat această emisiune în < Românii au talent>?”, “E un şomer român şi cu asta ai spus totul”, au fost doar câteva dintre replicile acide ale britanicilor.

Nu vreau să  comentez reacțiile grosolane și deplasate ale celor din Marea Britanie, ci mai degrabă aș vrea să dau Cezarului ce e al Cezarului, adică o bilă albă românului, probabil unul dintre puținii, care a reușit să îi revolte pe străini printr-un luru lăudabil, lăsându-i cu gura căscată. Acum suntem o amenințare pentru britanici, dar nu prin crime și furturi, ci prin talent și muncă.

Aici puteí urmări prestația românului: VIDEO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: